Someren
+316 4224 92 04
Jeroen@vlierop.com

Portfolio

Product management & development

Zorgverzekering campagne

Jaarlijks een pro- actieve & adviserende rol bij het opzetten van een team en campagne rondom het UnitedConsumers zorgverzekeringencollectief. Het is snel schakelen bij het opzetten van een campagne waar informatie en propositieformulering samenkomen aan het einde van het jaar. Het overstappen voor een zorgverzekeringen is namelijk een exponentiële race die zijn absolute top ziet op 31 december. On- en offline marketingcampagnes inclusief folders, radio & tv reclames die jaarlijks zorgen voor online interactie met een miljoen consumenten in één maand.

Ontwikkeling – Marketing – Project management - UX - CRO – CRO – SEO – SEA – RTV reclame – Teamformulering – Zorgverzekeringen – Data analyse
logo vgz

Branding – Merk strategie & implementatie

In een pro- actieve & adviserende rol meegewerkt bij de totstandkoming van een compleet nieuwe merkstrategie. Verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe strategie in alle bedrijfsprocessen. Van het UnitedConsumers consumenten collectief naar ‘UC - Meer over houden voor een leuker leven’ presenteren als de vaste lasten manager.

Verandermanagement - Customer Journey - Sociale Psychologie - Brainstorm - Vormgeving en associaties - Branding - Merkbeleving
UnitedConsumers logo - Nieuw

Personal video mailing 

Gepersonaliseerde e-mail- & video marketing, het beste van twee werelden gecombineerd tot een maximale klantbeleving. Beide hebben hun waarde voor enorme conversie verhogingen bewezen. Gedragingen van de jongste generatie Y (millennial) toont aan dat we meer moeten focussen op antwoorden en informatie via interactieve video. Deze generatie wil hun antwoord niet lezen, niet als plaatje (infographic) zien maar in een vermakelijke snelle en gepersonaliseerde video. Inmiddels is al 20% van de zoekopdrachten verplaatst van Google naar Youtube. Ik heb het geluk gehad om gepersonaliseerde video marketingplannen te maken en via e-mail marketing te testen met honderdduizenden deelnemers.

Gespersonaliseerde video & e-mail marketing – Youtube – Personalisatie - Product manager – Autoverzekeringen – UX design – Priming – Branding - Data engineering

Online vergelijking voor autoverzekeringen

Een module voor autoverzekeringen gebouwd, getest, geëvalueerd en verbetert. Een jarenlang proces van conversie optimalisatie en verbeteringen door middel van User tests, A/B testing, Google Analytics, Hotjar. Een web module om autoverzekering te vergelijken en af te sluiten met AFM vergunning en conform de Adfiz gedragscode. Met als eindresultaat een succesvolle module waar ruim een kwart miljoen unieke bezoekers per jaar tot een premie berekening komen.

Web development – Ontwikkeling – CRO – Prototype – SOAP – API – Product manager – Autoverzekeringen – UX – Data analyse
Kenteken onbekend

Nieuwe dynamische webontwikkeling

Voor UnitedConsumers een compleet nieuwe website gelanceerd. Gebaseerd op Progessive Web App technologie met User First gericht design. Als eindresultaat een dynamische website die een bezoeker herkent en de pagina’s automatisch aanpast voor meer dan 6 miljoen bezoekers per jaar. Uitwerking van design in samenwerking met Unitid (HikeOne).

Web development – ontwikkeling – CRO – Prototyping – Google design sprint – Project leider – Data engineering – User Experience – User Interface Design – Customor experience
Nieuwe UC website

Winnaar Beste service Nederland

In 2018 de prijs na 5 jaar, overtuigend afgenomen van AllSecur. Met een klantscore van 9,4 het hoogste klanten oordeel ooit voor de service op het gebied van autoverzekeringen. Beoordelingen en initiatief van Tevreden.nl, Opiness.nl, The feedback company, Djem, Inside studio, DVJ insights, Expoints, Q&A research and consultancy, Markeffect.nl, QualVieuw, Novio research en CYS Klantfeedback.

logo-opiness-award-auto20(1)

SEO Strategie & implementatie

SEO, search engine optimalisatie. In het kort, inzet bedoeld om als eerste antwoord te verschijnen op bepaalde zoekopdrachten in met name Google maar bijvoorbeeld ook Yahoo & Bing. Vanuit het niets een compleet SEO strategie plan opgezet. Uiteindelijk met content (tekstschrijvers), techniek (ontwikkelaars), en link building (marketeers) de strijd aangegaan met zeer grote en sterke concurrenten. Inmiddels zijn wij toch alweer een aantal jaren een beduchte speler in deze zwaar bevochten SEO markten met zoekopdrachten voor autoverzekeringen, energie, zorgverzekeringen, telecom en tanken.

analytics-business-charts-34177

Nominatie Beste Service Verzekeringen 2019

Afgelopen maand ontving UnitedConsumers wederom de nominatie voor Beste Service binnen de categorie Autoverzekeringen. Aanvullend kregen we de verrassende melding dat we ook genomineerd waren voor Beste Service in de categorie Verzekeringen algemeen.

Q&A, het bedrijf achter verkiezingen als ‘Retailer of the Year’, ‘Beste Product van het Jaar’ en ‘Beste Folder Awards’ neemt de organisatie van de verkiezing ‘Beste Service Award’ over.

QandA Nominatie
1
Hi leuk dat je hier bent!

Hier zie je slechts een kleine greep van alle projecten waar ik de afgelopen jaren hard aan heb gewerkt.

Wil je meer weten over mijn competenties of geboekte prestaties, stuur me dan hier een berichtje!
Powered by