Someren
+316 4224 92 04
Jeroen@vlierop.com

Curriculum Vitae

Product management & development

b8890f9a-2be9-4ece-bab4-4581edaeeaf6.jpg
Wie

Enthousiaste, innovatieve professional die zichzelf graag ziet als entrepreneur met veel online management ervaring. De lat ligt altijd hoog, net als mijn ambitie. Eindresultaat waar je trots op bent. Dat is het doel en het succes dat ik samen wil vieren.

Wat

Specialistische kennis en een groot netwerk binnen de Financiele Verzekerings- en E-commerce markt. Product ontwikkeling, Strategische implementatie, Projectbeheer, Acquisitie en Retentie.

Meer dan werk

Reizen is vaak het antwoord geweest op mijn honger naar avontuur. Of het nu de Tongariro cross in Nieuw- Zeeland, de Kilimanjaro in Tanzania of een afdaling in het skigebied van Les deux Alpes is, dat maakt mij niet uit.

Het onbeschrijfelijke gevoel zodra je uit je comfort zone komt om die nieuwe prestatie te boeken, dat is wat ik noem leven. De kop koffie of liever nog dat koude biertje dat ik daarna mag delen met mijn vriendin, familie of vrienden smaakt dan gegarandeerd goed.

Mijn andere passies zijn voetbal, snowboarden, hardlopen, lezen, muziek luisteren en een beetje gitaar spelen. Ik ben een echte socialiser. Ontmoet graag nieuwe mensen en laat me graag verwonderen.

Een leven vol met wensen, doelen en nog zoveel meer om te leren. Dan zit een dag al snel erg vol. Daarom maak ik bewust de keuze om, buiten deze website, geen social media te onderhouden. Kleine beetjes maar stap voor stap dichter bij mijn doelen. Misschien leer ik dan ooit gitaar te spelen dat iemand ook echt wil horen 😉  

UC?

Dat is kort voor UnitedConsumers. Van origine een internet bedrijf pur sang. De core business bestaat uit het aanbieden van vaste lasten met kortingen voor particulieren. Door grote volumes (klanten), kunnen hoge kortingen bedongen worden bij de grote aanbieders van vaste lasten. Een kennisintensief bedrijf met een uitzonderlijke hoge efficiency en automatiseringsgraad. Er werken specialisten met kennis van diverse vakgebieden o.a. Energie-, Telecom- Brandstof- Verzekeringsmarkten en ervaring op het gebied van marketing en ICT.

Let's make things happen!

Ik sta altijd open voor een goed gesprek.


Adres
Jeroen van Lierop
Geerkesweg 7
5712HX SOMEREN


Telefoon 
0642249204


Mail
Jeroen@vlierop.com 


 

Jeroen van Lierop

Pragmatisch – Creatief – Ambitieus – Ondernemend – Teamspeler – Passie – Resultaatgericht – Positief – Kritisch – Denker

 

Werkervaring


UnitedConsumers

2006 – Heden
Logo UnitedConsumers

Met veel plezier en enthousiasme werk ik inmiddels al 12 ½ jaar voor UnitedConsumers. Ik heb het geluk gehad om het product autoverzekeringen vanaf dag één mee op te bouwen. Daarom ben ik erg betrokken en trots op de team- en product prestaties die hieruit voort zijn gekomen. Hieronder omschrijf ik de verschillende functies in die periode.

 

Product manager autoverzekeringen

2013 – Heden

Verantwoordelijk voor het zakelijke succes van UnitedConsumers autoverzekeringen. De spreekwoordelijke spin in het web tussen verzekeraars, ontwikkeling, klantenservice, marketing, financiën en de directie. Bestaande operationele processen onderhouden en tijdig inspringen op kansen of bedreigingen in de markt.

 

1*CuRT3nEgcA6aBlKwKnpiGQ

Project manager

2015 – heden

Een voortdurende stroom aan veranderingen in de markt voor verzekeringen alsook de online wereld. Dat maakt mijn ervaring en kennis van de afgelopen jaren extra bijzonder. Zo ben ik de afgelopen jaren ingezet voor diverse grote product overkoepelende projecten.

In de rol van project manager heb ik me bezig gehouden met de implementatie van o.a.; de SEO & SEA strategie, AVG eisen, Re- branding en een vanuit User Experience (UX) & Mobile First compleet nieuw dynamisch Webdesign. Meer hierover is te vinden op mijn portfolio

 

Teamleider autoverzekeringen

2009 – 2013

Aansturing en ontwikkeling van de klantenservice autoverzekeringen bestaande uit 10 verzekeringsadviseurs. Verantwoordelijk voor gecontroleerde pro- actieve advisering en schadebehandeling. Daarin stond klantrelatie, klantbeleving en risico management centraal, voor zowel de klant als voor UnitedConsumers.

PC-Manager-Leider

Unieke ervaring, in 2011 als teamleider zorgverzekeringen opgetreden. Leiding en training gegeven aan ongeveer 40 tijdelijke klantenservice medewerkers.

Verzekeringsadviseur

2006 - 2009

Voeren van adviesgesprekken, onderhouden van de klantrelaties, administratie en behandelen van autoschades. Belangen van de klant verdedigen en tegelijkertijd de goede verstandhouding met de verzekeraar niet verstoren.

Bijzondere prestatie, de basis gevormd voor het UC- intranet CRM systeem. Geautomatiseerde klant communicatie processen.

 

Studie


Fontys-Logo.svg

HBO – COMMERCIËLE ECONOMIE
Marketing & Management | Deeltijdstudie
Bachelor Degree Diploma | 2008 - 2012

logo_R_300_300_ROC_Eindhoven

MBO – BANKEN & VERZEKERINGEN
Niveau 4 diploma | 2002 - 2006

https---cdn.evbuc.com-images-50956793-272324356359-1-original.jpg

VMBO – THEORETISCHE LEERGANG
Niveau 4+ Diploma | 1998 - 2002

Lindenhaeghe

WFT – BEROEPSKWALIFICATIES
Adviseur Basis - PE Plus Diploma
Adviseur Schade Particulier - PE Plus Diploma
Adviseur Schade Zakelijk - PE Plus Diploma
Adviseur Consumptief Krediet - PE Plus Diploma

- PE Plus Diploma

SPECIALIST SCHADEBEHANDELAAR
Certificaat | 2008

1
Hi leuk dat je hier bent!
Voor zover dat kan met een website probeer ik hier een beeld te geven van wie ik ben en wat ik doe.

Wil je me echt leren kennen, stuur me dan hier een berichtje
Powered by